Στο Vivis Voice NLP δημιουργήσαμε το μοναδικό πρόγραμμα

 

NLP Αυτοδυνάμωση & Επιτυχία

 

Ένα πρωτοποριακό, δυναμικό πρόγραμμα αυτό-βελτίωσης, προσωπικής ενδυνάμωσης & επιτυχίας!

Με τις μοναδικές τεχνικές του Νεύρο Γλωσσικού Προγραμματισμού!!

 

Για όσους επιθυμούν να δομήσουν έναν Νέο Εαυτό, να κάνουν ένα Νέο Ξεκίνημα στη ζωή τους,

να ξεπεράσουν όσα τους εμποδίζουν/περιορίζουν και να Πετύχουν!!!

 

"Μεταμόρφωσε το ΟΡΑΜΑ σου σε δημιουργικά αποτελέσματα!"

Με την αγορά αυτού του προγράμματος συμφωνείτε με αυτούς τους όρους

Δεν χρειάζεται κόπος για να έχουμε τα αποτελέσματα στη ζωή μας όπως τα θέλουμε.

Αρκεί να έχουμε την σωστή γνώση και να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας με ΕΞΥΠΝΟ τρόπο!

Μήπως κάποιο από αυτά μοιάζει σαν εσάς ...

 • Είστε δραστήριος άνθρωπος, αλλά δεν καταφέρνετε το αποτέλεσμα που θέλετε, ούτε κερδίζετε τα χρήματα που επιθυμείτε?
 • Είστε δημιουργικός και σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αλλά δεν πιστεύετε ότι μπορείτε?
 • “Τρέχετε” για όλους κι όλα και νιώθετε ότι δεν σας αναγνωρίζετε κι αφήνετε “πίσω” τα όνειρά σας και τα δικά σας σχέδια, σαμποτάροντας τον εαυτό σας?
 • Θέλετε να βάλετε σε ισορροπία την προσωπική & επαγγελματική σας ζωή κι επιθυμείτε να ξεφύγετε από τα “πρέπει” που σας έχουν θέσει οι άλλοι?
 • Επηρεάζεστε από την αρνητικότητα και τη γνώμη των άλλων, αναβάλλοντας τις δράσεις σας, χωρίς να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας?
 • Θέλετε να διαχειριστείτε το θυμό/φόβο/άγχος και να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, έχοντας συναισθηματική σταθερότητα και βάζοντας τις κατάλληλες προτεραιότητες ώστε να πετυχαίνετε?
 • Δεν είστε στην οικονομική θέση να επενδύσετε χιλιάδες ευρώ σε personal coach, αλλά θέλετε να συνεργαστείτε με κάποιον που έχει τη γνώση και την εμπειρία για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας?
 • Είστε σε σημείο είτε να τα “παρατήσετε” και να δεχτείτε τη ζωή που σας δόθηκε, είτε να προχωρήσετε “μπροστά”, αλλά χρειάζεστε τη γνώση και την καθοδήγηση ενός αξιόπιστου coach που έχει περάσει από αυτό που περνάτε?
 • Είστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα, να δουλέψετε και να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας και να έχετε τη ζωή που πάντα θέλατε?

 

Εάν τα παραπάνω ακούγονται σαν εσάς, τότε διαβάστε παρακάτω!

Γειά σας!

Είμαι η Βιβή Ρέππα, Master NLP Coach, με ειδικότητα στην προσωπική Αυτό-δυνάμωση και στην επιχειρηματική ανάπτυξη καθενός που επιχειρεί σε οποιονδήποτε τομέα, ώστε να πετυχαίνει ότι στοχεύει και να ζει τη ζωή που επιθυμεί!!  Ταυτόχρονα είμαι και Manager Δικτύων πωλήσεων, με ένα επιτυχημένο δίκτυο συνεργατών και σας έχω την κατάλληλη λύση!

 

 

 

To NLP Αυτό-Δυνάμωση & Επιτυχία” είναι ένα πρόγραμμα 12 μαθημάτων, με βιωματικές καθημερινές ασκήσεις αυτό-δυνάμωσης, ώστε να μπορέσετε να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και να πετύχετε σε όλα τα επίπεδα στη ζωή σας. Το πρόγραμμα αυτό σας οδηγεί βήμα προς βήμα, ώστε να δημιουργήσετε πολύ γερά θεμέλια προσωπικής ενδυνάμωσης, ώστε να έχετε άμεσο αποτέλεσμα. Στο διάστημα που το μαθαίνετε, το εφαρμόζετε σε έναν τομέα στη ζωή σας και στην πορεία μπορείτε να το εντάξετε σε όποιον τομέα επιθυμείτε, χωρίς να έχετε την ανάγκη εξάρτησης από κανέναν coach, καθώς τα “εργαλεία” που θα πάρετε, είναι ικανά να εφαρμοστούν παντού (προσωπικά/επαγγελματικά/κοινωνικά).  Να επισημάνω, πως το μυαλό κάθε ανθρώπου λειτουργεί με μια συγκεκριμένη στρατηγική. Το πρόγραμμα αυτό σας μαθαίνει τη στρατηγική επιτυχίας κι εσείς έπειτα, την εφαρμόζετε στον τομέα που σας ενδιαφέρει.

 

 Η ταυτότητά μας, οι πεποιθήσεις μας, τα αρνητικά συναισθήματα, οι βαθιές ανησυχίες, οι φόβοι μας, οι στόχοι μας, ο σκοπός της ζωής μας, τα όριά μας, οι αξίες μας, οι συμπεριφορές μας κ.α.

είναι αυτά που μας καθορίζουν και που μέσα από το πρόγραμμα θα τ’ανακαλύψουμε και θα τα αλλάξουμε, ώστε να μας εξυπηρετούν στην μέγιστη ευτυχία κι επιτυχία που αναζητούμε!

 

Το NLP που θα διδαχθεί ο καθένας, μέσω αυτού του προγράμματος, θα βοηθήσει ώστε τα “βάρη” που σηκώνει καθημερινά, να γίνουν “αέρας” που θα φυσήξει ώστε να πετάξει στην ιδανική του ζωή!... και φυσικά μιλάμε για τη ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΖΩΗ που έχει !!!

 

Αν είστε έτοιμοι να βάλετε την απαιτούμενη δουλειά για να φτάσετε εκεί που θέλετε να είστε, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για σας!

 

                

     "Εσύ που με κρίνεις…
      Αν με ρωτούσες τι είμαι…?
      Θα σου έλεγα απλά… ένας Ακροβάτης…
      Όχι μην ψάχνεις τεντωμένο σχοινί κάτω από τα πόδια μου… ούτε ιπτάμενο χαλί…
      Εγώ ακροβατώ πάνω σε Μπορώ, Αντέχω, Θέλω, Πρέπει, Απαγορεύεται, Αγωνίζομαι…
      Κι όλα αυτά φίλε μου… χωρίς δίχτυ προστασίας…"

 

       …. Γιατί έτσι λειτουργούμε σαν άνθρωποι στη ζωή μας, σε προσωπικό, επαγγελματικό &         

       κοινωνικό επίπεδο!  Σε μια εποχή που αιωρείται, καλούμαστε όχι μόνο να ισορροπήσουμε

       αλλά και να ευτυχήσουμε και να πετύχουμε!

                                                                                                                                    

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην ανάδειξη της σπουδαίας δυναμικής του κάθε ανθρώπου, στηριζόμενη στην ιδιαιτερότητα των χαρακτηριστικών του και στην επίτευξη μικρών επιτυχημένων εμπειριών που οδηγούν στην μεγαλόπνοη εμπειρία ζωής! Αρνητικά συναισθήματα και πεποιθήσεις, διλήμματα κι εσωτερικές συγκρούσεις, απόρριψη και κριτικές που δεχόμαστε, βαθιές ανησυχίες, φόβοι & σκέψεις που αποδυναμώνουν την ύπαρξή μας, συμπεριφορές κι επιβλαβείς δράσεις λόγω λανθασμένων αξιών που μας ταλαιπωρούν, έρχονται στο προσκήνιο, ώστε να επιλυθούν και να δημιουργήσουν την εμπειρία που εμείς επιδιώκουμε.

 

 

Γιατί αυτό το πρόγραμμα και γιατί τη Βιβή Ρέππα;

 

Τα τελευταία 9 χρόνια έχω δει τον εαυτό μου, να αντεπεξέρχεται επιτυχημένα στις αλλαγές και στην οικονομική κρίση που περάσαμε. Τα κατάφερα, ακολουθώντας ακριβώς τα ίδια βήματα όπως σε αυτό το πρόγραμμα. Έχω 2 επιτυχημένες επιχειρήσεις, τα χρήματα για να καλύπτω πλουσιοπάροχα τις υποχρεώσεις μου και μια ζωή εσωτερικής πληρότητας, ισορροπώντας επιτυχημένα ανάμεσα σε προσωπική ζωή & καριέρα.

 

 Όλα ξεκίνησαν πολύ πιο πριν, όταν χώρισα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες 2 παιδιών και του επαγγέλματός μου, προσπαθώντας ταυτόχρονα να ισορροπήσω τα συναισθηματικά & ψυχολογικά μου κενά και να πετύχω επαγγελματικά.

Παρότι ήμουν δραστήρια κι αισιόδοξη, αρκετές φορές ενώ πετύχαινα, την ίδια στιγμή ένιωθα μπερδεμένη και σταματούσα τις δράσεις μου, με αποτέλεσμα να σαμποτάρω τον εαυτό μου και να χάνω ότι κατακτούσα.

Δυσκολευόμουν να διεκδικήσω ότι ήθελα, να βάλω ένα σταθερό πρόγραμμα δράσης, ένιωθα μόνη μου και φοβόμουν να κάνω ωφέλιμες αλλαγές. Κινούμουν σε ένα φαύλο κύκλο που μου δημιουργούσε άγχος κι ανασφάλεια.

Αυτά, μέχρι που αποφάσισα να ξεκινήσω NLP Coach και να δουλέψω με τον εαυτό μου, μέσα από τις επιτυχημένες τεχνικές του. Τότε ήταν που άλλαξαν όλα στη ζωή μου! Τότε έγινε “ευλογημένη” όπως λέω, αλλαγή στη ζωή μου και μια πορεία ανάπτυξης ξεκίνησε και συνεχίζει και σήμερα. Είμαι εδώ για να σας στηρίξω να αποφύγετε τα λάθη που έκανα εγώ και να πετύχετε τους στόχους σας πολύ πιο γρήγορα.

Αυτό το πρόγραμμα είναι, για να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε τη ζωή σας και την επιχείρησή σας, δουλεύοντας πιο έξυπνα και πιο γρήγορα και θα είμαι δίπλα σας, για να σας βοηθήσω σε κάθε βήμα του προγράμματος!

 

“Ήμουν ακριβώς εκεί που βρίσκεσαι σήμερα και είμαι σίγουρη πως μπορώ να σε φέρω εδώ που βρίσκομαι εγώ – σε θέση δύναμης & ελευθερίας! Αγαπώ αυτό που κάνω κι εργάζομαι με χαρά μεταδίδοντας τον μοναδικό NLP τρόπο, που η εμπειρία της ζωής μου, απέδειξε πως πετυχαίνει!!!”

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΝ ....

 

✔ Θέλετε να μάθετε με ένα διασκεδαστικό και μη

    παραδοσιακό τρόπο.

✔ Θέλετε η ευτυχία και η επιτυχία να είναι μέρος της

     ζωής σας και δεν ξέρετε πώς να κάνετε τα βήματα.

✔ Θέλετε να μάθετε όλα τα μυστικά (θα σας τα πω ΟΛΑ!)

     για να είστε κυρίαρχοι της ζωής σας!

✔ Θέλετε να αισθάνεστε υποστήριξη και να 

    έχετε βοήθεια από το ξεκίνημα σας, μέχρι το τέλος.

✔ Θέλετε να επεκτείνετε τον εαυτό σας και τις δράσεις

    σας και να κερδίσετε επαγγελματικά & να έχετε την

    προσωπική ζωή που πάντα ονειρευόσασταν!

✔ Βρίσκεστε ήδη σε πορεία ανάπτυξης και θέλετε να

    είστε πιο σίγουροι και πιο γρήγορα στο επίπεδο

    που επιθυμείτε.

✔ Χρειάζεστε τα βήματα που θα φέρουν σταθερότητα

     & εξέλιξη, χωρίς εξάρτηση, θέτοντας υγιή όρια.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....​

 

✔ Ένα τυπικό περιβάλλον εκμάθησης, στυλ στην τάξη

     Μια εύκολη διαδρομή προς την επιτυχία 

     (εάν συνεργαστείτε μαζί μου πρέπει να είστε έτοιμοι

      να ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ!)

✔ Ένας τρόπος μάθησης / εργασίας του τύπου  "όλα θα

    είναι καλά". Θα σας κρατάω υπεύθυνους στις

    δράσεις σας, ώστε να ολοκληρώσετε την εργασία

     που απαιτείται για την επιτυχία σας.

✔ Πρόγραμμα cheerleading (μαζορέτα) !  Χρειάζεται

    να καταλάβετε ότι είμαστε σε αυτό μακροπρόθεσμα,

    θα δημιουργήσουμε μια ισχυρή βάση για την επιτυχημένη 

    δραστηριότητα σας και θα σας παρακολουθήσω,

    υποστηρίζοντας και παρακολουθώντας την εξέλιξη σας

    (προσωπικά & επαγγελματικά). 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ το πρόγραμμα

“ NLP Αυτό-Δυνάμωση” ;

Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε για 2 λόγους:

 1. Έπειτα από τη δική μου επιτυχία, αισθάνθηκα την ανάγκη να φωνάξω για τις εκπληκτικές αυτές τεχνικές της μεθόδου NLP, που δεν κοστίζουν απαραίτητα πολύ, για τον κάθε έναν που θέλει να πετύχει.
 2. Πολλοί που ζητούσαν να μοιραστώ απλά, κατανοητά και κυρίως αποτελεσματικά αυτή τη μέθοδο. Να τους μάθω όλα όσα διδάσκει ο Νεύρο Γλωσσικός Προγραμματισμός, με απλά βήματα, ώστε να πετυχαίνουν κι εκείνοι.  Έτσι δημιούργησα τη δικιά μου στρατηγική, φτιάχνοντας αυτό το πρόγραμμα με τη μεδοδολογία των τεχνικών του NLP.  Ένα πρόγραμμα που μέχρι τώρα έχει βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους!

Το Μάϊο του 2020, ξεκίνησα την facebook ομάδα NLP Αυτοδυνάμωση - Σύγχρονο Management

μια online κοινότητα για επίδοξους, αισιόδοξους, αποφασισμένους ανθρώπους, που επιθυμούν να πετύχουν. Από την έναρξή του, έχω βοηθήσει πολυάριθμα δημιουργικά μέλη της κλειστής ομάδας μας, προσφέροντας εμπειρία, γενικές συμβουλές, υποστήριξη και ιδιαίτερα μέσω του προσωπικού προγράμματος [1-1] Coaching.

 

ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ 

ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ​

 

Θα χαρώ πολύ να έρθετε μαζί μας καθώς συνεχίζουμε την πορεία μας μέσα από το νέο κύμα αλλαγών μετά το covid-19. Ξέρω πως είναι να κάνετε αλλαγές και ξέρω πόσο σημαντικό είναι

να πάρετε τις σωστές συμβουλές & υποστήριξη. Είμαι έτοιμη να σας υποστηρίξω!


ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ

ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΖΩΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΓΑΠΗ & ΔΥΝΑΜΗ,

ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ, 

ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ & ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ

 

ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ; ΩΡΑΙΟ ΔΕΝ ΘΑ'ΤΑΝ;

 

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

Τι είπαν για το πρόγραμμα


     "Γειά σας. Είμαι η Λένα Νικοπούλου και είμαι μητέρα 2 εφήβων αγοριών, σύζυγος & ασφαλιστική σύμβουλος. 

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ό,τι έχω αποκομίσει από τις συναντήσεις μου με την Βιβή, ολοκληρώνοντας δύο κύκλους νευρογλωσσικού προγραμματισμού.

- Ομολογώ ότι στην αρχή, μου ήταν αρκετά δύσκολο να πιστέψω αλλά και να κατανοήσω πώς λειτουργεί το όλο σύστημα, με τα εργαλεία και τις πρακτικές χαλάρωσης που έπρεπε να εφαρμόσω στην καθημερινότητά μου. Είμαι όμως δεκτική σαν άνθρωπος, ακούω τους άλλους και εμπιστεύομαι τους ειδικούς και επαγγελματίες. Έτσι  ξεκίνησα στην αρχή λίγο απρόθυμα και στη συνέχεια με μεγαλύτερη συνέπεια και δούλεψα με τον εαυτό μου, παρατηρώντας και καταγράφοντας σκέψεις, φόβους, συναισθήματα και συμπεριφορές. Όσο έβλεπα ότι κάνοντας αυτά τα απλά αλλά διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου, με την καθοδήγηση της Βιβής,  ξεκαθάριζαν οι προτεραιότητές μου και πετύχαινα τους  στόχους μου, τόσο συνέχιζα.

- Ο καθρέφτης, οι δηλώσεις με θετική διατύπωση, η καταγραφή του θυμού, τα θαύματα, οι ερωταπαντήσεις και πολλά άλλα εργαλεία που μου μάθαινε η Βιβή, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και με οδήγησαν σε ένα νέο mind set. Με λίγα λόγια, ξανασυστήθηκα με τον εαυτό μου. 

Έδιωξα τους κρυμμένους φόβους και ενοχές, απέκτησα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, έμαθα να προσαρμόζομαι σε νέες συνθήκες. Τώρα πια, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο αντιμετωπίζω και τις δυσκολίες με χαρά, δύναμη και αισιοδοξία, έχοντας ξεκάθαρο όραμα για το πού θέλω να φτάσω και κερδίζω πιο εύκολα μεγαλύτερες απολαβές. 

Τολμήστε και εσείς να απαλλαχτείτε από τα δικά σας βάρη και να πετύχετε!  

«Με βοήθησες να βάλω τα κουτάκια μου σε μια σωστή σειρά… με έμαθες να βάζω όρια πρώτα από όλα στον εαυτό μου... Το πιο σημαντικό που έκανες για εμένα είναι ότι με βοήθησες να βρω τον εαυτό μου, να τον οριοθετήσω και με βάση αυτό έθεσα στόχους Πάνω από όλα με έκανες να αγαπήσω τον εαυτό μου! Βρίσκοντας τη Χριστίνα κατάφερα να επιτύχω όλους μου τους στόχους!!!»   Χριστίνα

     Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, βρέθηκες μπροστά μου, αγαπημένη μου Βιβή… Μόνο για καλό μου!! Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι ο ρόλος σου θα ήταν καθοριστικός στην ριζική αλλαγή που θα ερχόταν, στην συμπεριφορά μου, στον τρόπο που θα έβλεπα τη ζωή, τις σχέσεις μου και γενικά την καθημερινότητά μου!

     Το πρώτο βήμα για μένα ήταν, ότι σε εμπιστεύτηκα σε μεθόδους αυτοθεραπείας κι αυτογνωσίας που ούτε καν είχα ακούσει και γνώριζα! Και τελικά πολύ σωστά έπραξα!

Ξεκινώντας με την κλινική υπνοθεραπεία και την μέθοδο time line therapy, κατάφερα να φέρω στην επιφάνεια θετικά συναισθήματα, την αγάπη για τον εαυτό μου, το χαμόγελο! Η επιβεβαίωση ήταν ότι οι άνθρωποι γύρω μου, μου έλεγαν πόσο φωτεινό και χαρούμενο ήταν το πρόσωπό μου!

     Άλλο ένα σκαλοπάτι στην αυτοβελτίωσή μου, ήταν η μέθοδος του NLP που ακολούθησα. Πολύ μεγάλο βήμα προς την εξέλιξή μου. Νέες μέθοδοι, τεχνικές που έστησαν ένα νέο εαυτό, δυνατό, δημιουργικότερο με αυτοπεποίθηση, με όραμα, με μεθοδικότητα και φυσικά με πείσμα!

     Σ’ευχαριστώ πολύ Βιβή μου για την καθοδήγησή σου, να ανακαλύψω τον νέο μου εαυτό και να με εμπιστευτώ!

Γιώτα Μπαμπαλού, Βοηθ.λογίστρια εμπ.επιχ/σεων, επαγγ.βρεφική φροντίδα

Γιατί λειτουργεί μια ομαδική

διαδικτυακή σειρά μαθημάτων ...

 • Ευθύνη

  Θα υπάρξουν στιγμές που η ζωή & η καθημερινότητά σας θα μπει στο δρόμο σας. Με την ιδιωτική ομάδα μας στο Facebook θα σας κρατήσουμε υπεύθυνους ώστε να ολοκληρώσετε την εργασία σας και να φτάσετε εκεί που θέλετε να φτάσετε πιο γρήγορα

 • Υποστήριξη

  Στην ιδιωτική ομάδα μας στο Facebook θα είστε περιτριγυρισμένες από ανθρώπους σαν εσάς, που βρίσκονται στην ίδια φάση με τα ίδια ακριβώς πράγματα όπως εσείς. Σε αυτό το πρόγραμμα θα έχετε τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις σκέψεις, τα μαθήματα, τα επιτεύγματά σας και πολλά άλλα, όπου όλοι βοηθούμε και γιορτάζουμε μαζί σας.

 • Η γνώση

  Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και έπρεπε να μάθω από τα λάθη μου και να επενδύσω σε μία εκπαίδευση NLP για να μάθω τι λειτουργεί και τι όχι. Όλη αυτή τη γνώση που θα σας στηρίξει όταν θέλετε να πάτε τη ζωή σας  και την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο, καθώς θα είναι διαθέσιμη στην διαδικτυακή πλατφόρμα όποτε τη θελήσετε.

 • Ζωντανές Συνεδρίες

  Κάθε 15θήμερο θα παραδίδω το μάθημα εκπαίδευσης μέσω ενός βίντεο LIVE και θα είμαι διαθέσιμη για να απαντήσω τις ερωτήσεις σας. Έξτρα Q&Α κάθε μήνα για στήριξη & διευκρινήσεις. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αποκτήσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να προσαρμόσετε το μάθημα στη ζωή σας για καλύτερα αποτελέσματα.

 • Νοοτροπία

  Όλοι έχουμε μέρες όπου αγωνιζόμαστε με τον τρόπο που σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας, είτε ξεκινάτε απλά μια επιχείρηση είτε είστε μερικά χρόνια επαγγελματίας, η αυτοπεποίθηση μας ταράζεται, αναρωτιόμαστε πώς να εξελιχθούμε και να αυξήσουμε τις επιδόσεις μας και την απόδοσή μας, είναι μία σκέψη η οποία πάντα μας προκαλεί αμφιβολία. Θα δουλέψουμε πάνω στη θετική σας νοοτροπία και στο πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτές τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές.

 • Τετράδια εργασιών

  Με κάθε μάθημα θα έχετε ένα τετράδιο εργασιών PDF με δυνατότητα λήψης το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε την εργασία που έχετε μάθει κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Αυτό το πρόγραμμα έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα, ΜΟΝΟ αν το δουλέψετε σοβαρά για να πετύχει αυτό!

Τι είπαν για το πρόγραμμα


Πώς λειτουργεί αυτό το πρόγραμμα;

 

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 6 μήνες, καλύπτοντας 12 μαθήματα κάθε 15θήμερο κι 6 live Q&Α για έξτρα στήριξη και διευκρινήσεις. Όλη η εκμάθηση συμβαίνει στην ηλεκτρονική αίθουσα διδασκαλίας μας, όπου θα κάνω LIVE βίντεο για να παραδώσω κάθε μάθημα με διαφάνειες. Επίσης LIVE είναι και τα Q&Α του μήνα. Κάθε μάθημα θα έχει δικό του τετράδιο εργασιών που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε και να εφαρμόσετε το μάθημα που μάθατε.

Θα έχετε πρόσβαση σε μια ειδική περιοχή μελών όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε το εβδομαδιαίο μάθημα ζωντανά ή να προλάβετε τις επαναλήψεις για όλη τη διάρκεια του προγράμματος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο μάθημα με βάση τον τρόπο ζωής σας και το να το ενσωματώσετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα!

Θα συμμετάσχετε επίσης σε μια ιδιωτική ομάδα Facebook ειδικά για εσάς και τους συναδέλφους φοιτητές του προγράμματος.

Τι είπαν για το πρόγραμμα


    Αγαπητή Βιβή, τελειώνοντας τον πρώτο κύκλο μαθημάτων Αυτοδυνάμωση και Επιτυχία νιώθω ευγνώμων σε σένα και σε μένα και σε όλη την υπόλοιπη ομάδα που παρακολουθήσαμε μαζί αυτό τον κύκλο. Νιώθω ευγνώμων σε σένα γιατί χάρη στις γνώσεις σου την μεταδοτικότητα και την υπομονή σου τελικά πήρα το μέγιστο της εκπαίδευσης.

    Νιώθω ευγνώμων σε μένα που πήρα την απόφαση να συμμετέχω σε κάτι που θα με έκανε καλύτερο, και τελικά και Δυνάμωσα και είχα πλέον περισσότερες επιτυχίες και το σημαντικότερο είμαι πλέον πιο ευτυχισμένος. Προτείνω σαν τίτλο των μαθημάτων Αυτοδυνάμωση, Επιτυχία και ευτυχία.

     Νιώθω ευγνώμων στην ομάδα, αυτούς τους ανθρώπους που μοιράστηκαν μαζί μου τις εμπειρίες τους και τελικά όλοι μαζί με θάρρος αντιμετωπίσαμε αυτό που πραγματικά είμαστε.

Αφού παραδεχόμαστε ότι κανείς δεν είναι τέλειος, πρέπει να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει στο μυαλό μας και να προσπαθήσουμε να το φτιάξουμε. Και μιας και έχουμε μόνο ένα μυαλό, ας ασχοληθούμε και λίγο μαζί του, ας μην αναβαθμίσουμε φέτος τον υπολογιστή μας ή το κινητό μας, και ας αναβαθμίσουμε τον εγκέφαλό μας. Upgrade λοιπόν, με μία υπέροχη δασκάλα, μια εμπειρία που όσο περίεργο και αν ακούγεται μπορεί να μας κάνει και πιο επιτυχημένους και πιο ευτυχισμένους και ίσως βρούμε και τον σκοπό της ζωής. Έχουμε σίγουρα μία ζωή, ή  θα την ζούμε ή απλά θα υπάρχουμε να γεμίζει ο τόπος, που λέγαν κάποιοι γηραιότεροι....

Γιαννακακης Παναγιώτης, Ένας απλός καθημερινός υπέροχος άνθρωπος με ανεξερεύνητες προοπτικές

    Με τον NLP ανακάλυψα τις πεποιθήσεις που με κρατούσαν πίσω και τις άλλαξα, έτσι ώστε η ζωή μου να έχει γίνει εποικοδομητική. Έμαθα να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μου και να τα βλέπω ως αρωγό για να βελτιώνω τη ζωή μου. Αποδέχτηκα τη χαλάρωση ως μέρος της ζωής μου, ώστε οι κινήσεις μου να έχουν νόημα και ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στέκομαι με αυτοπεποίθηση, στηρίζοντας έτσι την ταυτότητα και τις αξίες μου. Έτσι τις αξιοποιώ στο μέγιστο βαθμό. Πλέον, η χαρά έχει υψηλή θέση στη ζωή μου και ευγνωμονώ γι' αυτό, γιατί ήταν μακροχρόνια επιθυμία μου.

    Η Βιβή είναι πολύ δοτικός άνθρωπος, που σε αγκαλιάζει και σου δίνει όλα αυτά τα εργαλεία για να αξιοποιήσεις το δυναμικό σου ως άνθρωπος. Σε ακούει και είναι πρόθυμη να βρείτε μαζί τι σε προβληματίζει και να βγάλει τη λύση από μέσα σου. Είναι ένας προπονητής ζωής, που σε κάνει να βλέπεις τις επιλογές που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σου και να τις χρησιμοποιήσεις εποικοδομητικά. Έμαθα μαζί της να ευγνωμονώ για ό,τι έχω στη ζωή μου και πως όλα ξεκινούν από αυτό που είμαστε και οδηγούν σε αυτά που θέλουμε να έχουμε, κάνοντας κάτι γι’ αυτό. Έμαθα πως στην αδράνεια έρχεται η δράση, ώστε να προγραμματίζω εποικοδομητικά αυτά που θέλω να πετύχω.

Παναγιώτα, Προγραμματίστρια Η/Υ.

    Βιβή μου σ ευχαριστώ πολύ για τις αλλαγές που επέφερες στη ζωή μου! Τόσο στην επαγγελματική  –όπου με το αποτελεσματικό σου coaching αποκρυσταλλώθηκε ο στόχος μου και ο τρόπος επίτευξής του, αλλά και τα άλματα που έκανα τα τελευταία 3 χρόνια– με συνεχή ανάπτυξη ακόμη και εν μέσω καραντίνας και Covid , όσο και στην προσωπική ζωή μου, όπου κι εδώ τα προγράμματά του προσωπικού coaching μου άνοιξαν νέους ορίζοντες αυτογνωσίας.

    Προήγαγες την ανεξαρτησία και την ενδυνάμωσή μου με ξεκάθαρα και –κυρίως- αδιαπραγμάτευτα και ανεπηρέαστα από τον περίγυρο μου «θέλω» . Ακόμη και το χρόνιο θέμα διαχείρισης του βάρους μου, που τώρα πήρα στα χέρια μου τη λύση του, πιστεύω ότι αποφάσισα να το διαχειριστώ αποτελεσματικά ως απότοκο της δουλειάς που κάναμε μαζί για τον επαναπρογραμματισμό και την προσωπική μου ενδυνάμωση!

Νιώθω ευγνώμων που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας και χαίρομαι σε εμπιστεύτηκα!

Φώφη Ραζή, Φιλόλογος Γαλλική φιλολογίας, Ανεξάρτητος Σύμβουλος Ευεξίας & Ομορφιάς Yves Rocher

Πάνω σε τι θα δουλέψουμε τις επόμενες

24 εβδομάδες ...


Πώς να δουλέψετε την θετική σας νοοτροπία

✓ Πώς να αλλάζουμε λανθασμένους

    προγραμματισμούς

✓ Πώς να ξεπεράσετε τα χρηματικά σας μπλόκα &

    να αντικρούετε κριτική & αντιρρήσεις.

✓ Πώς να κάνετε «σωστή» χρήση της γλώσσας &

    να επικοινωνείτε αποτελεσματικά

✓ Πως ν'αλλάζετε αρνητικές πεποιθήσεις και να

    δημιουργείτε θετικές αυτό-εκπληρούμενες

    εμπειρίες.

✓ Πως να κρατάτε Ζωντανό το Όνειρό σας,

     ανεπηρέαστοι από τις συνθήκες της

     πραγματικότητας.

✓ Πως να δημιουργήσετε έναν Νέο Εαυτό,

    επαναπροσδιορίζοντας και δημιουργώντας από

    την αρχή την «ταυτότητά» σας.

✓ Πως να χρησιμοποιείτε «σωστά» το μυαλό σας,

    ώστε να λειτουργεί υπέρ σας.

✓ Πως να ξεπερνάτε φόβους και φοβίες που σας

    κρατάνε πίσω.

✓ Πως να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το θυμό

     σας και κάθε αρνητικό συναίσθημα που σας

      καταδυναστεύει.

✓ Πως επιτυγχάνεται η Αποτελεσματική

    Επικοινωνία, Rapport.

✓ Πως να θέτετε και να επιτυγχάνετε,

    πραγματοποιήσιμους στόχους.

✓ Πως να διαχειρίζεστε κρίσεις κι αλλαγές

    στη ζωή σας.

✓ Πως να ιεραρχείτε τις Αξίες σας και να βιώνετε

    με χαρά τη ζωή σας.

✓ Πώς να ενισχύετε την «Αυτό-εμπιστοσύνη» σας

    και την Αυτό-εκτίμησή σας.

✓ Πώς να αποκτήσετε Αυτοπεποίθηση και

    κυριαρχία της ζωής σας.

✓ Πώς να μάθετε να θέτετε υγιή όρια, χωρίς ενοχές.

✓ Πως να έλκετε τις ιδανικές για σας εμπειρίες

     και καταστάσεις.

✓ Πως να δημιουργείτε συνθήκες ζωής με

    πληρότητα, σπάζοντας τα όρια που σας

    απομακρύνουν από τη χαρά της ΜΙΑΣ και 

    ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΖΩΗΣ που έχετε!

✓ Πως να απολαμβάνετε συνειδητά τις μικρές χαρές,

    ώστε να έχετε μια γεμάτη θαύματα ζωή!

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε 2 ενότητες:      

 1. Βασικά εργαλεία δράσης μέσω τεχνικών NLP.
 2. Ανάπτυξη δεξιοτήτων, μέσω βιωματικής εμπειρίας.
0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

Με την αγορά αυτού του προγράμματος συμφωνείτε με αυτούς τους όρους

Η επένδυση για ΟΛΟ αυτό;

​6 ΔΟΣΕΙΣ


6 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

ΕΦΑΠΑΞ

ΠΛΗΡΩΜΗ


1 ΔΟΣΗ

8 ΔΟΣΕΙΣ


8 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

© Copyrights by Vivis Voice NLP. All Rights Reseved.